Vi ønsker alle våre kunder, kolleger, familie og venner en riktig god sommer!

09/07/19

Det går mot spennende tider for to av våre partnere i region vest.  Hallvard Aarø går på som ny leder for PwC region vest og overtar stafettpinnen etter Geir Inge Lunde som har hatt jobben i 19 år. Familien Kubon Skulstad har besluttet å flytte til USA, der Helene skal fortsette å jobbe i PwC. 

Ny leder av PwC region vest, Hallvard Aarø og leder for Consulting Bergen, Helene Kubon Skulstad gleder seg til nye utfordringer, se deres sommerhilsen her.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Med avvikende regnskapsår har vi i PwC akkurat passert nyttår. Det er gledelig at vi også siste år har hatt god vekst og en fin utvikling i region vest - Hordaland, Sogn & Fjordane og Møre og Romsdal. For første gang passerer vi en halv milliard i omsetning i denne regionen, og nå gleder vi oss til å ta fatt på et nytt år sammen med våre kunder, ansatte og andre samarbeidspartnere.

Vår regionsmodell gir oss mulighet og frihet til å satse fullt og helt til å bidra til verdiskapingen på Vestlandet, noe som vi opplever som en stor styrke for vårt selskap, men også for våre kunder.

 

Vi ønsker våre kunder, kolleger, venner og familie en riktig god sommer!