Misjon Vestlandet - en podkast fra PwC

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Hør PwCs nye podkast,         
Misjon Vestlandet

Under Hordaland på børs samlet finansbransjen og næringslivstopper seg for å få siste status- og temperaturmålinger på Vestlandsøkonomien.

Vi tok en prat med Bergen Næringsråds Marit Warncke og Finansdirektør i DNB, Kjerstin Braathen, og spurte dem om hvordan de mener den økonomiske tilstanden på vestlandet er for tiden. 

 

Hvordan vil tidenes skilsmisse påvirke forholdet mellom England og Norge? Og hva med Vestlandet?

I denne episoden av Misjon Vestlandet, har Torbjørn Torsvik fått besøk av Hogne Tyssøy fra Holberg Fondene og Jon Haugervåg, leder for PwC Revisjon i Bergen. De tar for seg tilstanden og ser på fremtidsutsikten over Brexit.

 

Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce-virksomhet for 5,3 milliarder. Hvor viktig er eierskapet?

- Det er eierne som har styring, kontroll og ansvar, men også bedriftens skjebne i sine hender, sier Hogne Tyssøy. Eierskap er svært sentralt i maktutøvelsen i enhver bedrift, fortsetter han...

 

Gjennom denne podkasten skal vi skal ta tempen på Vestlandet. Vi skal dykke ned i tingenes tilstand og ta for oss næringslivet, det offentlige Vestlandet og vi skal diskutere oss gjennom aktuelle saker og problemstillinger som rører seg nettopp på Vestlandet.

Torbjørn Torsvik PwC

 

 

Oljen er i blomstring igjen. Det er gode tider og stille vann i Nordsjøen. Men hva med fremtiden vår - vil den blomstre?

- Vi må snart begynne å tenke oss nøye om for hvordan norsk energisektor skal utvikle seg inn i fremtiden. Det er en del mørke skyer i horisonten - det går primært på de miljømessige aspektene med at vi som en av verdens største produsent av olje og gass, med det også er en av de største produsentene av klimagasser. Vi skal tenke oss nøye om - ikke minst med tanke på våre fremtidige generasjoner, sier Hogne Tyssøy

Kontakt oss

Geir Inge Lunde
Partner | Leder for Region Vest
Tlf: 952 61 232
Kontakt meg

Torbjørn Torsvik
Direktør | Leder for markeds- og forretningsutvikling, PwC Bergen kontaktperson presse/marked
Tlf: 952 61 256
Kontakt meg

Følg oss