Velkommen til PwC i Mo i Rana

Vi kan tilby deg revisjon, rådgivning, regnskap og juridisk bistand. Kontakt oss, og vi hjelper deg!

Besøk vårt kontor i Mo i Rana

Hos PwC Mo i Rana finner du et av Helgelands største kompetansemiljø innenfor revisjon, rådgivning og juridiske tjenester. Medarbeidere med lokal tilhørighet, høy kompetanse og lang erfaring skal sikre at våre klienter kan være trygge på at vi har lokalkunnskap og forstår de utfordringene som selskaper i vår region står overfor.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen 

Revisjon: Vårt hovedmål er økt tillit til økonomisk informasjon, i tillegg til god styring og kontroll. Vi er garantisten for at du alltid er oppdatert på de regulatoriske og bransjemessige kravene som er viktigst.

Rådgivning: God rådgivning gir deg økt konkurransekraft og hjelper deg med å ta de riktige beslutningene for å nå dine mål. Vi har erfaringen og kompetansen som skal til for å løse dine utfordringer. Om det er endringsprosesser, omstilling, digitalisering eller et ønske om bedre måloppnåelse.

Juridiske tjenester: Advokatfirmaet PwC har spisskompetanse innen skatt, avgift og generelle forretningsjuridiske forhold. Dette knytter seg til alt fra selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom og kontraktsrett.

 

Kontakt oss

Besøksadresse: Midtre gate 4, 8624 Mo i Rana

Postadresse: Postboks 1233, 8602 Mo i Rana

Telefon: 02316

Her finner du oss

 

Kontakt oss

Per Erik Pedersen
Partner, PwC Norway
Tlf: 952 60 035
Kontakt meg

Bjørn Andreas Krane
Advokat | Direktør, PwC Norway
Tlf: 95 26 14 35
Kontakt meg