PwCs julekalender 2020

PwCs julegave i annerledesåret 2020 går til norsk kulturliv. Verden polariseres og vi trenger varmen, gleden og håpet som musikk kan gi oss nå mer enn noen gang tidligere. Vi har derfor bestilt 24 låter som aldri før har sett dagens lys – fra 24 små og store artister fra hele vårt langstrakte land. 

 

{{filterContent.facetedTitle}}

De usynlige heltene

Visste du at når vi bestiller ett musikkverk fra én artist er det et helt apparat med mennesker som engasjeres? Alt fra managere, studioteknikere, band, korister, låtskrivere og helt ut til de som vasker ned og desinfiserer studio etter bruk. Det er ekstremt mange mennesker som rammes av denne krisen og med dette initiativet støtter vi derfor ikke bare artistene, men hele apparatet rundt i form av alle de usynlige heltene som man ikke hører om.

24 små drypp med håp og glede

Musikk er ikke bare fint å høre på. Musikk bringer ikke bare mennesker sammen, men gir oss en felles kulturell plattform og referanser. Musikk gir håp. Musikk gir glede. 24 små drypp med håp og glede i vår mørkeste periode, som bidrar til at norsk kulturliv kan fortsette å leve av musikken i tiden fremover.

Spilleliste i Spotify