Sikkerhet og beredskap

Vi bistår virksomheter med en helhetlig tilnærming til sikkerhet og beredskap. Dette gjennom å identifisere sårbare områder og utvikle og implementere rammeverk for beredskap og krisehåndtering med tanke på å håndtere uforutsette hendelser eller driftsforstyrrelser.

Kontakt oss for en prat

Beredskap og krisehåndtering er noe alle ledere må kunne i dag – det forventes av ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Mats Ruge Holte
direktør i PwC

Hvordan kan vi hjelpe deg innen sikkerhet og beredskap?

Krisehåndtering og evalueringer: Strategisk og operativ rådgivning og støtte under kriser, og evaluering av håndteringen i etterkant.

Beredskapsplanlegging: Rådgir og leder arbeid med planer og tiltak for effektiv beredskap. 

Informasjonssikkerhet: Etablering og operasjonalisering av sikkerhets- og risikostyring på informasjonssikkerhetsområdet.

Trening og øvelser: Gjennomfører spill- og diskusjonsøvelser, utvikling av awareness-programmer og andre former for trening . 

Risiko- og trusselvurderinger: Gjennomgang av risiko og trussel for virksomheter - som grunnlag for sikring og forebygging.

Kontakt oss

Gunnar Holm Ringen

Partner | Nasjonal leder for Gransking & Compliance, Oslo, PwC Norway

952 60 175

Kontakt meg

Mats Ruge Holte

Partner | Consulting, Oslo, PwC Norway

952 60 122

Kontakt meg

Obligatoriske felter er markert med stjerne(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Gunnar Holm Ringen

Gunnar Holm Ringen

Partner | Nasjonal leder for Gransking & Compliance, PwC Norway

Tlf: 952 60 175

Skjul