Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

PwC Financepartner

– skreddersydd økonomifunksjon til fast pris

Med PwC Financepartner kan du sette sammen en økonomifunksjon tilpasset dine behov – fra løpende støtte til drifting av hele funksjonen

Selv om økonomiavdelingen er liten, er kravene fortsatt store. Det forventes dyp innsikt og oppdatert kompetanse innen et bredt felt av spesialområder. Med få ressurser tilgjengelig, ofte i sammensatte roller, er dette svært utfordrende å leve opp til.

Vi tilbyr fremtidens fleksible økonomifunksjon, med kompetanse og omfang tilpasset akkurat dine behov, fra løpende støtte til drifting av hele økonomifunksjonen. Alt til en fast pris per måned.

Finn en financepartner nær deg

 

Fleksibelt månedsabonnement med økonomistyring, rådgivning og regnskapstjenester

PwC Financepartner er en langsiktig løsning som sikrer tilgang til den kompetansen du trenger, i det omfanget du trenger. Abonnementet tilpasses helt til dine behov og kan selvfølgelig justeres underveis.

Om du har behov for månedlig analyse og gjennomgang av nøkkeltall, eller f.eks. 20 % business controller og 20 % financial controller, så setter vi sammen riktig team til deg.

Hvordan går vi frem? 

  1. Helsesjekk: Oppdraget starter med en helsesjekk av økonomifunksjonen og regnskapsoppsettet. Dette danner grunnlaget for integrering av styringsverktøy og spesifisering av oppdragets innhold.
  2. Styringsverktøy: Ser på mulige verktøy som passer dine behov for økonomisk innsikt og god styringsinformasjon. Du får tilpassede dashboard med dine data, eller skreddersydde løsninger for månedlig analyse og rapportering.
  3. Dedikerte PwC konsulenter i fast månedlige engasjement; alt fra en dag per måned til fulltid. Konsulenten er også tilgjengelig på telefon som din «hot line». PwC Norge investerer årlig mer enn 100 000 timer i sertifisert videreopplæring av våre konsulenter, for å sikre deg relevant kompetanse.
  4. Regnskapstjenester: Relevante styringsverktøy gir liten verdi dersom man ikke kan stole på regnskapstallene. Derfor tilbyr PwC også regnskapstjenester av høy kvalitet som kan kombineres med din Financepartner. Vår regnskapsavdeling har fokus på standardisering, prosessoptimalisering og digitalisering. 
  5. Valg av andre tilleggstjenester: Vårt brede team av eksperter ønsker med sin innsikt og kompetanse å være den lille forskjellen for deg. Med over 1700 ansatte i Norge, og vårt globale nettverk, kan vi hjelpe deg med de aller fleste behov og utfordringer av forretningsmessig karakter.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Required fields are marked with an asterisk(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

PwC Financepartner er perfekt for deg som trenger hjelp med økonomistyring, men som ikke ser behovet for å engasjere en økonomisjef på heltid.

Marianne Brusdal, partner og leder for CFO Services, PwC Norge
Illustrasjon PwC Financepartner: 1: 100% tilpasset dine behov. 2: Løpende fleksibilitet. 3: Gode digitale verktøy. 4: Beste praksis. 5: Oppdatert kompetanse. 6: Langsiktig partner.

Hva får du?

PwC Financepartner har som formål å hjelpe deg med god styringsinformasjon og sparring for videre drift og utvikling av din bedrift.

  • God støtte: Din Financepartner er tilgjengelig for å støtte deg, og er din faste kontakt hos PwC. De lærer deg og din bedrift å kjenne slik at råd og innsats er tilpasset din unike situasjon. Arbeidet vil i hovedsak bli utført hos dere.
  • Riktig og oppdatert kompetanse: Valg av konsulent(er) i ditt Financepartner team avgjøres basert på hvilke kompetanse du har behov for. Vi tar ansvaret for oppdatering og videreutvikling, bla a gjennom vårt Financepartner Academy.
  • Tilgang til den beste teknologien: Bruk teknologi til å gi deg informasjonen du trenger, når du trenger den. Med vår skaleringsevne kan vi gi deg tilgang til sofistikerte verktøy som ellers ville vært forbeholdt de største selskapene.
  • En forutsigbar partner: Vi har en tradisjon for å stå side om side med våre kunder over lang tid. Vi ønsker å være den lille forskjellen for deg i dag, og i fremtiden.

Med PwC Financepartner får du tilgang på den kompetansen du trenger, i det omfanget du trenger, når du trenger det!

Marianne Brusdal, partner og leder for Accounting, PwC Norge

Sammen finner vi en pakkeløsning som passer dine behov

I tillegg til grunnpakken kan du velge akkurat de tjenestene du ønsker.

Animasjon av hvorfan Financepartner fungerer


Kontakt oss

Marianne Brusdal

Partner l CFO Services, Oslo, PwC Norway

952 60 702

Kontakt meg

Eigil Rudsar

Spesialist | Leder for Fornyelse, Vestfold, PwC Norway

466 36 790

Kontakt meg

Sindre Skogvang

Leder Finance for Hire, PwC Norway

952 60 329

Kontakt meg

Kontakt våre økonomieksperter

Required fields are marked with an asterisk(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Hide