Regnskap og økonomi

Opplever din bedrift ekstra utfordringer i lønn- og HR-funksjonen?

Vi står nå alle i en utfordrende situasjon. Lønns- og HR-funksjonen sitter gjerne på kritisk kompetanse og er ekstra sårbare. PwC kan redusere sårbarheten i denne vanskelige situasjonen ved å overta lønnsfunksjonen på kort varsel.

Sammen finner vi en løsning som passer for deg og din virksomhet  

Opplever du utfordringer knyttet til koronakrisen?

Vi samler fortløpende alle rådene fra våre eksperter i en egen seksjon om COVID-19 situasjonen.  
Les rådene fra våre eksperter her

 

Right from the commencement of our relationship, it was obvious that they were our business partner as they always tried to understand the big picture of what Genesta was trying to achieve.

John Jones, Genesta

Vi hjelper dere med helhetlige regnskapstjenester

Regnskap er ikke ett fag – det er mange. Hos oss i PwC Accounting får du tilgang til kompetanse innenfor alle fagområdene, enten det er løpende bokføring, rapportering, økonomisystemer, skatt og avgift, automatisering eller rådgivning.

 

Hvordan kan vi bistå deg? 

Regnskapsføring

Vi gir deg regnskap av topp kvalitet til avtalt tid. Dette er helt kritisk for at du skal kunne stole på tallene dine og for at de skal gi deg verdifull styringsinformasjon. Vi kan hjelpe deg med alt fra løpende bokføring til rapportering - sammen finner vi en løsning som passer din virksomhet. 

Kontakt oss

 

 

 

Se mer

Offentlig rapportering

Vi hjelper deg med de mange lover, regler og tidsfrister du må forholde deg til. Enten du trenger råd og veiledning eller ønsker at vi skal gjøre dette for deg slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din. 

Kontakt oss

Se mer

Rådgivning

Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å lykkes, og dette er et helt grunnleggende prinsipp i alt vi gjør. Med PwC som samarbeidspartner får du en proaktiv rådgiver som er opptatt av å ivareta dine interesser og behov. Med et av verdens største kompetansemiljøer i ryggen vil du alltid ha en sparringspartner du kan støtte deg til, enten det gjelder regnskap og rapportering, økonomisystemer, skatt og avgift, automatisering eller andre fagdisipliner.

Kontakt oss

 

Relevante tjenester: 

Se mer

Lønn og HR

Hos oss får du tilgang til et eget fagmiljø innenfor lønn og HR. Vi kan hjelpe deg med alt fra løpende lønnstjenester til rådgivning som krever spisskompetanse og ekspertise innenfor komplekse lover og regler. 

Kontakt oss

 

Se mer

Ledelsesrapportering

Det finnes mange ulike tilnærminger til regnskapsrapportering, og det er mange bedrifter som har et uforløst potensial på dette området. For oss handler regnskapsrapportering om å synliggjøre relevant og tidsriktig informasjon som gir verdifull innsikt og et bedre grunnlag for å ta gode beslutninger. Sammen definerer vi og utarbeider de nøkkeltall og KPI’er som er viktige for din virksomhet. 

Kontakt oss

Se mer

Systemer

Skybaserte systemer kan gi betydelige fordeler i form av fleksibilitet, kostnadseffektivitet, kvalitet og tilgjengelighet. Vi samarbeider i dag med Xledger og 24SevenOffice, og har lang erfaring med oppsett, konfigurering og optimalisering av disse systemene.

Vi kan også bistå med å skreddersy rapporter og sette opp dashboards som formidler dine nøkkeltall på en enkel og oversiktlig måte. 

Kontakt oss

Se mer

Kontinuerlig effektivisering

Kontinuerlig effektivisering av regnskapstjenester frigjør tid til verdiskapende arbeid, både hos dere og oss.

  • Prosessoptimalisering: Vi er opptatte av å skape verdi for våre kunder, og da er det helt kritisk å få frigjort tid til verdiskapende arbeidsoppgaver, både hos oss og dere. Som en sentral del av våre regnskapstjenester har vi derfor utviklet et eget fagmiljø der vi fokuserer på kontinuerlig effektivisering og prosessoptimalisering - vi introduserer PwC Business Hub.
  • Automatisering: Ny teknologi gir nye muligheter, også innenfor økonomiområdet. Vi har tatt i bruk robotteknologi (RPA) og kunstig intelligens (AI) for å effektivisere og forbedre lønn- og regnskapstjenestene våre. Vi ser imidlertid at disse teknologiene også kan brukes innenfor andre funksjoner og prosesser. 

 


Nysgjerrig på hvordan du kan ta i bruk teknologien i din økonomiavdeling? Kontakt en av våre økonomieksperter

Marianne Brusdal

Partner l CFO Services, Oslo, PwC Norway

952 60 702

Kontakt meg

Kristoffer Gjerdevik Vassdal

Partner | Accounting, Bergen, PwC Norway

982 64 300

Kontakt meg

Frode Holthe

Direktør | Leder Accounting Agder, Kristiansand, PwC Norway

952 60 821

Kontakt meg

Mattias Aune Bendixen

Manager | Accounting, Salg og marked, Oslo, PwC Norway

924 19 206

Kontakt meg

Eleni Sikkut

Direktør l Accounting, Oslo, PwC Norway

951 51 885

Kontakt meg


Bytte av regnskapssystem eller regnskapsfører?

Mange selskaper vegrer seg for å bytte regnskapssystem eller regnskapsfører fordi det er for omfattende og komplisert. Det var før. Vi har respekt for at det krever noe innsats for å gjennomføre et skifte, men med moderne systemer, standardiserte formater, gode prosesser og kompetente mennesker er denne jobben blitt mindre krevende.

PwC har lang og god erfaring med å starte opp tjenester for nye kunder. Vi har en gjennomarbeidet metodikk som sikrer at system og tjenester etableres til minst mulig bry for våre kunder. Hovedmålet med implementeringsprosjektet er, i tillegg til å danne grunnlag for effektive tjenester, å gjøre byttekostnadene så små som mulig for deg – både i form av innsats og kroner.

Vil du vite mer om dette kan du ta kontakt med oss.

 

 

Flere relevante økonomitjenester for deg? 

{{filterContent.facetedTitle}}