Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Senter for Ledelse er nå en del av PwC

Fra 1. januar 2022 jobber de ansatte i Senter for Ledelse i PwC. 

PwC har kjøpt konsulentselskapet Senter for Ledelse, og vi har dermed styrket laget med et av landets fremste miljøer innen organisasjonspsykologi. 

Tidligere daglig leder for Senter for Ledelse, Ingrid Wibe, vil lede gruppen People & Organisation i PwC i Trondheim og være en del av ledelsen av dette tjenesteområdet i PwC Norge.

Senter for Ledelse har i over 20 år bistått private og offentlige virksomheter med lederutvikling fra et psykologisk perspektiv. Majoriteten av selskapets ansatte har hele veien vært kliniske psykologer. Kollegene fra Senter for Ledelse vil bli en del av vårt People & Organisation-tjenesteområde.

Bilde av Stian Gårdsvoll, Ingrid Wibe og Rune Kenneth S. Lædre

Fra venstre: Stian Gårdsvoll leder for Consulting i Trondheim, Ingrid Wibe, leder for People and Organisation i Trondheim, og Rune Kenneth S. Lædre, leder region Nord.

Med de gode folkene i Senter for Ledelse på laget, kan PwC i enda større grad møte kundene som et fellesskap av problemløsere. Vår ambisjon er at vi sammen skal levere enda bedre tjenester til våre kunder innen organisasjonsutvikling, lederutvikling og endringsledelse. 

Ingrid Wibe, tidligere daglig leder i Senter for Ledelse, sier de er stolte og forventningsfulle til å slå seg sammen med PwC fordi de mener det vil styrke deres mulighet til å hjelpe nye og nåværende kunder. – Vi har utviklet et senter for ledelse som er bygget på organisasjonspsykologisk kompetanse med faglige verktøy, perspektiv og metoder som skreddersys til kundens behov, og som gir gjennomføringskraft til varig forbedring og konkrete resultat, sier hun.

Kontakt oss

Ingrid Wibe

Ingrid Wibe

Partner | Leder for People and Organisation, PwC Norway

Tlf: 977 44 104

Rune Kenneth S. Lædre

Rune Kenneth S. Lædre

Partner | Leder for Region Nord, PwC Norway

Tlf: 952 61 376

Stian Gårdsvoll

Stian Gårdsvoll

Partner | Leder for Consulting og Deals Midt- og Nord-Norge, PwC Norway

Tlf: 952 61 402

Kontakt våre eksperter innen ledelse og organisasjonskultur

Required fields are marked with an asterisk(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Anne-Lene Festervoll

Anne-Lene Festervoll

Partner | People and Organisation, PwC Norway

Tlf: 952 61 037

Hide