PwCs artistkalender 2021

Playback of this video is not currently available

1:12

Se en smakebit på artistkalenderen

Hva skjer når artister med ulik bakgrunn og sjangere møtes for å samarbeide i studio? Og hvem samarbeider med hvem?

Husker du artistkalenderen vår fra i fjor? I år tar vi suksessen et steg videre og skal skape musikkmagi gjennom helt unike artistsamarbeid. Dette er julegaven til våre ansatte i år, som vi også vil dele med dere!

I PwC vet vi at samarbeid er nøkkelen til suksess, og tror helheten er mer enn summen av delene. Til årets artistkalender har vi derfor invitert 12 kjente og kjære artister til å samarbeide med 12 nykommere de har trua på og ønsker å løfte frem. Med hodet og hjertet har de jobbet sammen for å skape magiske musikkøyeblikk.

Se videoer om alle samarbeidene i vår spilleliste på YouTube, eller sjekk ut vår spilleliste på Spotify:

Vil gi nykommerne en arena å skinne på

Pandemien har vært krevende for alle artister, og spesielt vanskelig for nye band og artister. De har ikke hatt mulighet til å vise seg frem live eller kunne bli booket til viktige festivaler som viser frem nye og/eller uoppdagede talenter.

Mange nye artister våger kanskje ikke å satse på musikk lenger. Så hvordan kan vi hjelpe de med å ta igjen det tapte?

Vi kan gi de en arena å skinne på i møte med kjente artister. Slik ønsker vi å bidra til å berike og bevare det gode kulturlivet i Norge og hjelpe artistene med å ta igjen det tapte. Og ikke minst vet vi at etter en lang pandemi er varmen, energien og gleden som musikk gir oss, viktigere enn noen gang. Ønsker dere en riktig god førjulstid!

 

Kontakt oss

Rune Jevne Sjøhelle

Rune Jevne Sjøhelle

Direktør | Leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen, PwC Norway

Tlf: 402 00 210