Kjøp og salg av virksomheter

 

PwCs M&A team bistår bedrifter og deres eiere gjennom alle finansielle, strategiske og prosessmessige aspekter i forbindelse med kjøp og salg av virksomheter, fusjoner, gjeldsfinansiering, management buy-outs, kapitalanskaffelse o.l.

 

Vi er en uavhengig rådgiver som tilbyr en komplett tjeneste gjennom hele transaksjonen. Vi samarbeider tett med PwCs øvrige spesialister innen due diligence, skatt og rådgivning for å bistå våre klienter fra start til mål i krevende prosesser.

Globalt Corporate Finance nettverk

Som del av et sterkt internasjonalt team med mer enn 2.500 M&A rådgivere globalt, har vi tilgang til et unikt nettverk av erfarne medarbeidere dedikert til transaksjonsrådgivning. Dette gjør PwC til den ledende Mid-Market Corporate Finance rådgiveren globalt målt i antall transaksjoner, hvor ca. 40% av alle transaksjoner vi er involvert i skjer på tvers av landegrenser.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende møte om du vil vite mer om våre tjenester.


 

Fokusområder:

Salg av bedrifter

En profesjonell og strukturert salgsprosess bidrar til en mer oversiktlig transaksjon og øker sannsynligheten for å oppnå best mulig pris. Vår erfaring gir trygghet i at selgers interesser blir ivaretatt gjennom transaksjonen hele veien fra forberedelse og dialog med potensielle kjøpere til kjøpskontrakten er signert.

Vårt M&A team bistår med blant annet;

  • Identifikasjon av mulige kjøpere
  • Bedriftspresentasjon
  • Innsamling og vurdering av bud
  • Assistanse under kjøpers due diligence
  • Råd i forhandlinger
  • Råd i kontraktsutforming og bistand til ekstern jurist

Se mer

Kjøp av bedrifter

I en kjøpsprosess kan PwC bidra med en nøye kartlegging av markedets drivkrefter og aktører, tydeliggjøring og spesifisering av klientens oppkjøpskriterier samt rådgivning innen verdivurdering, due diligence, skatt og forhandlinger.

Gjennom vårt globale nettverk har vi dedikerte medarbeidere innen Corporate Finance med lokale relasjoner til utenlandske selskaper og mulige oppkjøpskandidater. Vi gir deg tilgang til verdifull strategisk innsikt om forhold som har betydning for din bedrifts oppkjøpsplaner.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi kan bistå i forbindelse med kjøpsprosessen.

Se mer

Andre tjenester

Våre spesialister tilbyr også rådgivning og bistand i forbindelse med restruktureringer, gjeldsfinansiering, kapitalanskaffelse, leveraged buy-out’s, management buy-out’s samt andre problemstillinger knyttet til finansieringsstrategi.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om vår erfaring og hvordan vi kan bistå deg eller din bedrift.

Se mer

Kontakt oss

Lars Johansson
Direktør
Tlf: 481 61 792
Kontakt meg

Følg oss